Egy Narconon-végzett
testvére

(Maggie F.)

Ő a nővérem, és... mindig is voltak problémái azóta, hogy mentős volt, és megsérült a háta, és szerintem nagyjából ekkor kezdődött minden.

Elvált. Sok mindenen ment keresztül, és a dolgok rosszabbodtak. Sokat ivott. És nem igazán tudom, milyen más drogokat fogyasztott akkoriban, de nagyon súlyos balesete volt.

És azután egyszerűen belekerült a drogok és az alkohol zsugorodó spiráljába. Ő és én sokszor veszekedtünk. Elhoztam a gyerekeit, hogy legyenek nálam egy darabig.

Nem lehetett vele mit kezdeni. Igazából kétszer is gondoztam, az intenzív osztályra tettem a kórházban túladagolás miatt. És azt gondoltam, így bizony meg fog halni. Ha nem teszek valami mást is érte, meg fog halni.

Annyira nyilvánvaló volt, de azt mondta: „Egyáltalán nem drogozok, nem iszok, nem...” De én azt gondoltam: “Na ne már! Nekem is ez a munkám. Olyan régóta ismerlek. Még a gyerekeim is tudják – mondják, hogy furcsán viselkedsz.” Szóval bevallotta. És elment a Narcononhoz.

Most mindenféle fenntartás nélkül mondhatom, hogy teljesen más ember lett.

És el sem tudom mondani, milyen hálás vagyok. És még mindig benne van. Elmondja másoknak az elvonója sikerét, és segít nekik. Neki személyes tapasztalata van arról, hogy nem tudott leszokni, nem tudott leszokni, de aztán végül is leszokott.

Normális életet él. A gyerekek imádnak vele lenni. Aktív mindenben, amit csinál. Egyszerűen gyökeres változás történt.

További videók