Sokféle arc. Egyetlen megoldás.

Sokféle arc. Egyetlen megoldás.

Ma több mint 20 országban működnek Narconon drog- és alkoholrehabilitációs központok – ez hatékony rehabilitációs központok globális hálózata, amelyeket egy közös cél vezérel: hogy kiszabadítsák az embereket a függőség markából. Mindörökre.

A Narconon olyan – már bizonyított – rehabilitációs technológiát használ, amely a gyökerénél ragadja meg a problémát, és biztosítja a hosszú távú sikerhez vezető utat.

A Narconon már közel 50 éve menti meg az örökre elveszettnek hitt drogfüggőket. Hétről hétre. Évről évre. Sikerünket azoknak a végzetteknek a folyamatosan növekvő számában mérjük, akik ma már új életet élnek drogok nélkül.

De semmi sem pótolhatja azt, amikor beszélhetsz egy tényleges személlyel, aki meg tudja válaszolni a te kérdéseidet a te konkrét helyzetedre vonatkozóan:

Gyógyszermentes elvonás

Hihetetlen élményben volt részem! Úgy jöttem be a Narcononba, hogy szinte minden izületem sajgott, fájt. Csodát műveltek velem a központ dolgozói. Sehol semmi fájdalmat nem érzek, szinte 20 évesnek érzem magam. Az assziszt ágyon úgy forgolódok, mint még soha mostanában. Teljesen ki vagyok cserélve. Az alkohol hatása nélkül is élvezem az életet, jól érzem magam, szinte hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen fantasztikus változást tudtam elérni. Köszönet Hubbardnak és a követőinek, akik ezt az építő, segítő munkát ilyen színvonalon és emberszerető módon művelik!


Úgy jöttem ide, hogy anya akarta és, hogy akkor már megcsinálom a programot, de ugyan úgy fogok drogozni tovább. De az elvonás közepe felé ez a gondolatom lassan kezdett megváltozni. Észre sem vettem, de nem úgy vagyok már itt mint amikor jöttem. Végig akarom csinálni a programot, úgy hogy soha többé nem drogozok!
Narconon Garab

Eredmények

Először is nagyon boldog vagyok, hogy végigcsináltam a programot, és sokkal erősebb vagyok, mint valaha. Úgy gondolom még annál is jobb állapotba kerültem, mint amikor még nem drogoztam. Én 5 éve marihuánafüggő voltam, amikor a programra eljöttem édesapám noszogatására. Akkor már túl voltam kettő olyan nyáron, amikor az utcán anyagoztam, és semmit nem terveztem meg előre, csak az örömszerzésnek éltem. Eljutottam a heroinig, és nagyon legyengültem, mind testileg, mind lelkileg. A drogok kiirtottak minden szeretetet a családom iránt, és már nem is akartam visszagondolni arra, hogy valaha milyen sikeres voltam, tanulmányaimban, vagy a sportban. Örömmel állíthatom, hogy a fent írtak mind elmúltak a programon, megerősödtem, egészséges lettem újra, rendeződött a viszonyom a családommal, és újra vannak céljaim. Talán az a legnagyobb nyereségem a programból, hogy döntöttem. Eldöntöttem, hogy nem akarok drogot használni soha többet. Döntöttem, és felgyorsult a haladásom minden téren. Nagyon megtanultam az itt töltött idő alatt, hogy mennyire fontos az, hogy etikus legyek az életemben, és csak ez biztosít számomra tartós boldogságot, és nagyon jó érvényesülést az életemben. Itt mindenre volt időm, és elégedett vagyok magammal amiért végre végigcsináltam valamit. Olyan ismereteket szereztem itt, amit nagyon sok területen tudok hasznosítani, és amit nem hiszem, hogy el lehet sajátítani máshol ilyen magas szinten! Köszönöm a Narconon csapatának, amit értem tettek, nem voltam könnyű eset, úgy érzem emberfeletti teljesítmény az, amit értem tettek.


NARCONON GARÁB

DROGFELVILÁGOSÍTÁS ÉS REHABILITÁCIÓ

Most kérj segítséget!
TELEFON:
+36 70 361 93 22
SZERZŐ

Márton Péter

Social Media Director

NARCONON GARÁB

DROGFELVILÁGOSÍTÁS ÉS REHABILITÁCIÓ