Örömmel fogadtam, hogy a szeretteim is észrevették a változást

(Fotó: Maria Bocharova/Shutterstock.com)

Drogról váltottam amit 18 évig fogyasztottam (heroin) alkoholra, amit kb. 6 évig bírtam én és a szervezetem és a környezetem. Ezért fordultam ide, mert változtatni szeretnék, emelett családi támogatást is kapok.

Kaptam egy új közösséget. Odafigyelést és barátokat. Egyfajta anyai gondoskodást, figyelmet. Úgy érzem, hogy jó kezekbe vagyok. A többi hasonló próbálkozásomhoz képest itt érzem a legjobban magam. Önbizalmat adott, és felnyitotta a szemem.

Nem gondoltam volna, hogy az egészségi állapotom jobbra fordulhat már, biztonságban érzem magam az előző életemhez képest. Ezzel reményt is kaptam. Érzem a jótékony hatását az ittlétemnek.

Örömmel fogadtam, hogy a szeretteim is észrevették a változást, a családommal való kapcsolat, illetve a párkapcsolatom is rendeződni látszik.

A jövőmmel kapcsolatban is van egy pozitívabb gondolkodásom, nem tűnik minden más borúsnak, a harmadik héten ezt gondolom. Ebbe sokat segít a tiszta önismeret és a rendszeresség ami itt zajlik, mert soha nem volt egy rendszer az életemben.

Hálás vagyok a figyelemért amit kapok a munkatársaktól.

Nagyon sok mindent tanultam ez alatt a 3 hét alatt, szeretném végig csinálni.


(A magánélet megőrzése érdekében a fotó nem egy tényleges Narconon tanulót vagy végzettet mutat)

SZERZŐ

Maria Ferencz

Ügyvezető igazgató

NARCONON GARÁB

DROGFELVILÁGOSÍTÁS ÉS REHABILITÁCIÓ