MŰVÉSZEK A TEPKE HEGY TÖVÉBEN

A kurucok hangszerének, a tárogató hívogató hangjára jöttek közel, s távolról azok, akik kíváncsiak voltak a Garábi Narconon Napok gazdag programot kínáló esemény sorozatára.

A világon 50, Magyarországon 20, Garábon pedig 5 éve alkalmazzák L. Ron Hubbard drogmegelőző és—rehabilitációs technológiáját. A mostani hét vége Garábon az Új Élet Központban a vendégjárásról szólt.

Pénteken a szakmai érdeklődőké volt a főszerep, amikor az oda látogatók betekintést nyertek a Narconon segítő módszerébe, és tájékoztatót kaptak a világméretű sikerekről.

Szombaton a Narconon Baráti Társaságot látták vendégül, a barátok barátait is, míg vasárnap a Családi Napon gyerekek és szüleik népesítették be a Klátyik tanyán kialakított központot. A nagy népszerűségnek örvendő traktortúra részeként megtekintették az egyre megújuló, gyönyörű Garáb település érdekességeit és látványosságait. A gyerekek érdeklődését legfőképp a házi állatok és a falusi élet keltette fel.

A garábi központ vendége volt a Vajáról érkező Nagy Csaba tárogató művész, a pásztói Dudás András harmonika virtuóz, akik kellemes zenei műsorral kápráztatták el a résztvevőket. A Pécsről érkező Haller Szabolcs fotóművész fotóiból kiállítás nyílt a négy napraforgó minősítésű szállónak, erre az alkalomra kiállító teremmé átalakult halljában.

A három napos rendezvény az ünneplés és a szórakozás jegyében zajlott. Ez, a Garábi környezet és a Narconon program sikerei tették felejthetetlenné az immáron már hagyományossá vált Garábi Narconon Napokat.

SZERZŐ

Márton Péter

Social Media Director

NARCONON GARÁB

DROGFELVILÁGOSÍTÁS ÉS REHABILITÁCIÓ