Magabiztosabban és határozottabban mit valaha

Magabiztosabban egy új élet felé

Amikor elkezdtem a szauna programot, nagyon erősen lehetett érezni a bőrömből kiáramló parfüm illatot, amit néhány éve hatalmas mennyiségben fújtam magamra. Közben testem nagy felületen kipirosodott, pontosan ott, ahol a nap régen leégetett. Ez a pirosodás még elő-elő jött de sokkal kisebb foltokban.

Az arcomon a régi pattanásaim hegei szinte teljesen kifakultak. Pár éve eltávolították az anyajegyeimet is az arcomról, és a varrat piros hegként maradt meg. Ez mára teljesen bőrszínű lett.

A program körülbelül felétől hangulatingadozásaim voltak. Egyszer fent egyszer lent: nyűgös, hisztériás és érzékenyebb voltam mindenre. Néha saját magamat is nehéz volt már elviselnem. De rájöttem, hogy ilyen voltam korábban, a szerek hatására.

A program legvégén nagyon erős álmosodás jött rám, amit én az idáig elfogyasztott gyógyszerek hatásainak tudok be, amik nagy mértékben tartalmaztak altatót is. De ez is elmúlt. Most már nincs bennem méreganyag, ami letompítson, és gátoljon.

Sokkal határozottabbnak és magabiztosabbnak érzem magam. Úgy érzem, hogy jobb lett a megfigyelőképességem és az érzékelésem is.

SZERZŐ

Márton Péter

Social Media Director

NARCONON GARÁB

DROGFELVILÁGOSÍTÁS ÉS REHABILITÁCIÓ