Gyógyszermentes elvonókúra - út a tiszta élethez

Kiutat keresel a drogok vagy az alkohol rabságából? Most itt a lehetőség, hogy fordíts a sorson.

Egy hely, ahol a drogfüggő új életre találhat.

Ha az alkohol vagy drog keseríti meg a családod életét, velünk lehetséges megoldani a problémát. Bentlakásos elvonókúránk festőien szép természeti környezetben, Garábon segít visszatalálni a tiszta élethez.

Egyedülálló módszerünk gyógyszermentes, nem orvosi eljárással éri el a szervezet méregtelenítését. A függőségben szenvedő lelki támogatásáról személyes segítője gondoskodik a nap 24 órájában. Miután megtisztítottuk a szervezetet, még nem engedjük el a szenvedélybetegek kezét, olyan életvezetési készségeket adunk át, amelyek meggátolják a visszaesést.

Újraépítjük a jövőt

visszatérhet a családi béke!

Az elvonókúra nyomán lehetővé válik elérni mindazt, amit a drogok és az alkohol tönkretesznek:

  • helyreállhat a családi élet és a személyes kapcsolatok
  • az élet összes területén újra fellendülhet a teljesítmény: a tanulmányi eredményektől a munkáig pozitív élethelyzeteket teremtenek az általunk kezeltek
  • a szenvedélybeteg visszatalálhat az egészséges élethez, és újra képessé válik a nyugodt életre és a boldogságra

Ismét kontroll alá kerülhet az élet

Ismerd meg a bentlakásos programot, amely kiutat nyújt a drogcsapdából. Csupán egyetlen, a helyes döntést kell meghoznotok, mert a továbbiakban a szenvedélybeteg támogatásáról mi, a Narconon csapata gondoskodunk. Egyedülálló programunknak köszönhetően nemcsak a talpra állás lehetséges, hanem a sikeres élet is.

Miben segítünk?

Programunk hatására a szenvedélybeteg szervezete a lehető leggyorsabban megtisztul. Visszanyerheti egészségét, és ezzel együtt lelki egyensúlyát. Ettől kezdve hatékonyabban szembe tud nézni az élet kihívásaival, mert a leszokás mellett átadjuk azokat az életvezetési készségeket, amelyek távol tartják a drogtól, és életét visszahelyezik a saját maga irányítása alá.

A világ több mint 20 országában az elmúlt 50 évben a Narconon segítségéhez forduló ezrek megtapasztalták, hogy programunknak köszönhetően számodra vagy a családtagod számára is lehetséges a szabadulás!

Drog nélkül érhető el mindaz, amire vágyunk

Életedet vagy a drogproblémával küzdő szeretted életét hozzuk rendbe, és nem csupán a drogokhoz való viszonyt rendezzük, szabadítjuk meg tőle szervezetet. Megszüntetjük az okokat is, amelyek miatt a függő a droghoz vagy az alkoholhoz nyúlt. Ebben egyedülálló a Narconon által képviselt megközelítés, és elvonókúra.

Itt az idő, hogy a kezedbe vedd a döntést!

Most itt az idő, hogy kezedbe vedd döntést!

A legjobb döntés az, amit most meghozhatsz – önmagadért vagy a szerettedért, akiért aggódsz. MOST kérj segítséget a +36 30 400 51 51 telefonszámon, ahol a Narconon szakemberei minden kérdésedre kiemelkedő szakértelemmel, megértően és segítőkészen válaszolnak.

Hívd a telefonszámunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot itt, hogy minél előbb egy új élet vehesse kezdetét!

SZERZŐ

Márton Péter

Social Media Director

NARCONON GARÁB

DROGFELVILÁGOSÍTÁS ÉS REHABILITÁCIÓ