Úgy érezte, hogy nálunk drogmentessé válhat

(Fotó: Bulentevren/Shutterstock.com)

Egy fiú barátjával és az apukájával érkezett Garábra. Körbenézett, beszélgetett a Narconon munkatársakkal és azonnal eldöntötte, hogy marad, és végig csinálja a programot. Azt mondta, hogy azért döntött ilyen gyorsan, mert valahogy úgy érezte, hogy tőlünk nem kell elszöknie, nálunk drogmentessé válhat. Eddig nem sikerült neki. „Több rehabon jártam már, de rövid idő után mindig ellógtam.”

Az egyik tanfolyam alatt az alábbi nyereséget fogalmazta meg:

„Arra jöttem rá, hogy csapatban dolgozva mások megsértése, elnyomása nélkül is lehet sikeres az ember. Sőt, úgy lehet igazán sikeres, ha betartja a játékszabályokat, azaz etikusan él, és teszi a dolgát.

Döntésem: hogy folyamatosan segíteni fogok ahol csak tudok, beleértve az élővilágot is, hogy a jövő nemzedékének élhető legyen az élete és a környezete.”

Hosszabb ideig csinálta a programot, mint mások, de megérte, mondta az anyukája. Óriási változást tapasztalt a fián, leginkább azt emelte ki, hogy nagyon jól kezeli a kommunikációkat. Úgy döntöttek párjával, hogy ők is megcsinálják a Méregtelenítő programot, és néhány tanfolyamot is.


(A magánélet megőrzése érdekében a fotó nem egy tényleges Narconon tanulót vagy végzettet mutat.)

SZERZŐ

Maria Ferencz

Ügyvezető igazgató

NARCONON GARÁB

DROGFELVILÁGOSÍTÁS ÉS REHABILITÁCIÓ