AZ ÉLETEMET SZEREZTEM VISSZA!

Happy young man

A program előtt arról szólt az életem, hogy honnan lesz drog, honnan lesz pénz, hol találom meg a dílert. Mindig megoldottam, de már nagyon nem szerettem így élni. Már csak azért csináltam, hogy ne legyek rosszul, meg persze az érzésért.

Észre sem vettem, - nem, ez így nem pontos, észrevettem, de nem érdekelt -, és elveszítettem szinte mindenem: az egészségem, a családom, az összes pénzem, az érdeklődésemet a világ iránt (teljesen), az iskolai eredményem ráment, meg még sok minden.

A programot a család által kifejtett erős hatására kezdtem el, nem magamtól. Hónapokig nem láttam értelmét a dolognak, ellenséges voltam, és úgy voltam vele, hogy ha befejezem, akkor folytatok mindent, ahol abbahagytam.

Később viszont megtapasztaltam, hogy lehet (és jobb) drogmentesen élni. Kezdett egyre kevésbé hiányozni a kábulat, a mámor, inkább aktív akartam lenni. Amint már említettem, nem szerettem azt az életvitelt, amit akkor folytattam, mostanra viszont teljesen meggyűlöltem és az akkori önmagamat is, mivel van összehasonlítási alapom, hogy milyen a NORMÁLIS élet és valójában milyen vagyok én.

A program segítségével helyrehoztam azt a rosszat, amit elkövettem, nem maradtak csak úgy a dolgok - romokban heverve. Visszanyertem a család bizalmát, sok jó tulajdonságomat, az érdeklődésemet, és még 1-2 oldalon keresztül biztosan tudnám tárgyalni, hogy még mit. Szóval tágan fogalmazva, nem hazudva: AZ ÉLETEMET SZEREZTEM VISSZA!

SZERZŐ

Márton Péter

Social Media Director

NARCONON GARÁB

DROGFELVILÁGOSÍTÁS ÉS REHABILITÁCIÓ