LEGFRISSEBB

Maria FerenczNarconon Sikertörténetek
2018. március 15.

Úgy érezte, hogy nálunk drogmentessé válhat

Egy fiú barátjával és az apukájával érkezett Garábra. Körbenézett, beszélgetett a Narconon munkatársakkal és azonnal eldöntötte, hogy marad, és végig csinálja a programot.

tovább...

Maria FerenczNarconon Sikertörténetek
2018. március 13.

Örömmel fogadtam, hogy a szeretteim is észrevették a változást

Drogról váltottam amit 18 évig fogyasztottam (heroin) alkoholra, amit kb. 6 évig bírtam én és a szervezetem és a környezetem. Ezért fordultam ide, mert változtatni szeretnék, emelett családi támogatást is kapok. Kaptam egy új közösséget.

tovább...

Márton PéterSegítség
2017. november 22.

Nincs egyedül a problémával

Sokan úgy gondolják, ha a családban felmerűl a drogprobléma akkor azt takargatni kell, hiszen rosz fényt vethet rájuk. Viszont ha nem kérünk tanácsot, vagy segítséget, akkor ez a probléma akár az egész családot elpusztíthatja. Mit kell tenni egy ilyen helyzetben?

tovább...

Márton PéterSegítség
2017. november 13.

Meddig hisszük el, hogy minden rendben van, avagy a naivság ára

A naivitás—az a tulajdonság, hogy valaki túlságosan jóhiszemű és bizakodó—végzetes a függőséggel kapcsolatban. Amikor az ember lehetséges droghasználattal vagy függőséggel áll szemben, az egyetlen biztonságos dolog az, ha töröljük magunkból a naivitást, bármennyire is fájjon.

tovább...

Márton PéterDrogprevenció
2017. november 11.

Hogyan fordítsuk el a fiatalokat a droghasználattól még tizenéves koruk előtt?

A gyerek mint egy üres lap, úgy lehet rá írni. A kérdés csak az hogyan és mivel töltik meg…

tovább...

Magabiztosabban és határozottabban mit valaha

Amikor elkezdtem a szauna programot , nagyon erősen lehetett érezni a bőrömből kiáramló parfüm illatot, amit néhány éve hatalmas mennyiségben fújtam magamra. Közben testem nagy felületen kipirosodott, pontosan ott, ahol a nap régen leégetett.

tovább...

Márton PéterHírek
2017. október 18.

MŰVÉSZEK A TEPKE HEGY TÖVÉBEN

A kurucok hangszerének, a tárogató hívogató hangjára jöttek közel, s távolról azok, akik kíváncsiak voltak a Garábi Narconon Napok gazdag programot kínáló esemény sorozatára. A világon 50, Magyarországon 20, Garábon pedig 5 éve alkalmazzák L. Ron Hubbard drogmegelőző és—rehabilitációs technológiáját.

tovább...

Márton PéterRehabilitáció
2017. október 9.

Mit adhat a Narconon drogrehabilitációs program egy függőnek?

A Narconon drogrehabilitációs program képes megszabadítani egy függőt a drogok rabságától. A programban résztvevő személy képessé válik arra, hogy felülkerekedjen a függőségén, hogy drogmentesen termelékeny, sikeres életet élhessen.

tovább...

Egy anya választása

Mit él át egy anyuka, amikor azt látja, hogy fia egyre inkább kimarad, rossz társaságba keveredik, és már bizonyos abban, hogy drogok vannak a háttérben?

tovább...

Márton PéterVers
2017. október 3.

A drog

Ha bú vagy fájdalom elől szöksz, Nem jutsz el így Te sehová, Mert lehet hogy magadon „löksz", A baj követ minden hová. Ha azt hiszed, hogy szabaddá tesz, Nagyobbat nem is tévedhetsz, Mert minden grammja életet vesz, S a másvilágra érkezhetsz.

tovább...