LEGFRISSEBB

Márton PéterHírek
2017. október 18.

MŰVÉSZEK A TEPKE HEGY TÖVÉBEN

A kurucok hangszerének, a tárogató hívogató hangjára jöttek közel, s távolról azok, akik kíváncsiak voltak a Garábi Narconon Napok gazdag programot kínáló esemény sorozatára. A világon 50, Magyarországon 20, Garábon pedig 5 éve alkalmazzák L. Ron Hubbard drogmegelőző és—rehabilitációs technológiáját.

tovább...

Márton PéterRehabilitáció
2017. október 9.

Mit adhat a Narconon drogrehabilitációs program egy függőnek?

A Narconon drogrehabilitációs program képes megszabadítani egy függőt a drogok rabságától. A programban résztvevő személy képessé válik arra, hogy felülkerekedjen a függőségén, hogy drogmentesen termelékeny, sikeres életet élhessen.

tovább...

Egy anya választása

Mit él át egy anyuka, amikor azt látja, hogy fia egyre inkább kimarad, rossz társaságba keveredik, és már bizonyos abban, hogy drogok vannak a háttérben?

tovább...

Márton PéterVers
2017. október 3.

A drog

Ha bú vagy fájdalom elől szöksz, Nem jutsz el így Te sehová, Mert lehet hogy magadon „löksz", A baj követ minden hová. Ha azt hiszed, hogy szabaddá tesz, Nagyobbat nem is tévedhetsz, Mert minden grammja életet vesz, S a másvilágra érkezhetsz.

tovább...

Márton PéterRehabilitáció
2017. szeptember 19.

Amikor a függőség színre lép egy családban

Amikor a függőség feltűnik a színen, minden elkezd megváltozni… Egy ideig úgy tűnik, hogy a dolgok a megszokott mederbe haladnak, de valahogy mégis megváltoztak. Apró kis változások tűnnek fel, melyeknek valahogy nincs értelme. Azok a változások egyre jelentősebbek.

tovább...

Márton PéterRehabilitáció
2017. szeptember 19.

Gyógyszermentes elvonókúra - út a tiszta élethez

Kiutat keresel a drogok vagy az alkohol rabságából? Most itt a lehetőség, hogy fordíts a sorson. Ha az alkohol vagy drog keseríti meg a családod életét, velünk lehetséges megoldani a problémát.

tovább...

Márton PéterDrogokról
2017. augusztus 31.

A függöny mögött: Ópiát függőségből meggazdagodott cégek

Miért gazdagodnak meg a drogfüggőkön, azok a cégek, akik a Suboxen, Naloxon vagy az ehhez hasonló gyógyszereket gyártják?

tovább...

Márton PéterDrogokról
2017. június 28.

Mikortól függő valaki?

A szakirodalom szerint akkortól függő valaki, ha már elveszítette a kontrollt a szenvedélye felett, illetve ha ez a szenvedély (legyen az kémiai szer vagy valamilyen szokás) több problémát okoz annál, mint amennyit megold.

tovább...

AZ ÉLETEMET SZEREZTEM VISSZA!

A program előtt arról szólt az életem, hogy honnan lesz drog, honnan lesz pénz, hol találom meg a dílert. Mindig megoldottam, de már nagyon nem szerettem így élni. Már csak azért csináltam, hogy ne legyek rosszul, meg persze az érzésért.

tovább...

Megszűnt a gyűlölet

14 évesen indultam el a lejtőn úgy, hogy elkezdtem hétvégénként “szórakozni”. Nem volt nehéz, mindig bulizós emberek vettek körül. Egy idő után elkezdtem hanyagolni az embereket, nem akartam ismerkedni, folyton rossz volt a kedvem. Ez időben kezembe jutott az első füves cigi…

tovább...